La Regidoria de Mobilitat informa que ja està operatiu el Biciregistre a Elx

La Regidoria de Mobilitat informa que ja està operatiu el Biciregistre a Elx

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha informat que “els veïns d’Elx que ho desitgen ja poden registrar la seua bicicleta en la web www.biciregistro.es, una eina que facilita la identificació de la bicicleta en cas de pèrdua, robatori o subtracció”.

Díez ha recordat que “el passat mes anunciàvem que l’Ajuntament d’Elx firmava un conveni de col·laboració amb la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta pel qual el nostre municipi passava a estar adherit a l’eina Biciregistre”. En este sentit, la regidora de Mobilitat ha afegit que “després dels tràmits administratius corresponents, l’eina ja està operativa”.

La regidora ha assenyalat que “per a donar-se d’alta l’usuari ha d’entrar en la web www.biciregistro.es i introduir les seues dades en el formulari, es dóna d’alta la bicicleta que es vol registrar i s’accepta una declaració de propietat; a continuació l’usuari realitza el pagament en línia de set euros del kit de registre, que és el distintiu físic que es dóna per la bicicleta”.

“En concret, el kit consta d’una targeta d’usuari i un conjunt d’adhesius de seguretat amb el número de registre assignat, més els utensilis necessaris i les instruccions per a usar-los”, ha destacat.

Esther Díez ha apuntat que “el pas següent és que l’usuari vaja al centre validador del municipi amb els justificants de pagament on se li entregarà el kit. En el cas d’Elx, el centre validador són les oficines de Pimesa, situades en el carrer Diagonal del Palau, 7”.

“Amb esta mesura fem més segur l’ús de la bicicleta en el nostre municipi i, a més, fomentem l’ús del transport alternatiu, dins de les mesures que este equip de govern està prenent per donar un vertader impuls a la mobilitat sostenible i per aconseguir que Elx siga declarada Capital Verda Europea en l’any2030”.

Compartir: