BiciElx disposarà a principi d’any de quatre noves estacions de bicicletes

BiciElx disposarà a principi d’any de quatre noves estacions de bicicletes

El servici de BiciElx disposarà a principi d’any de quatre noves estacions de bicicletes, segons ha donat a conéixer la regidoria de Mobilitat, Esther Díez. Esta iniciativa es porta a terme ja que la Junta Local de Govern aprovà el passat divendres que l’empresa municipal Pimesa invertisca 50.000 euros en l’ampliació d’este servici.

Les estacions de BiciElx se situaran en el barri dels Palmerars, prop de la Ciutat de la Justícia; els entorns de Ciutat Jardí; el barri de Sant Antoni i la zona del Camp de Futbol. “Amb la posada en marxa d’estes parades donem servici a la zona sud-est de la Ciudad,  on fins ara no aplegava el servici de BiciElx, una actuació que considerem fonamental per a facilitar el transport alternatiu”, ha indicat Esther Díez, que ha afegit que la iniciativa respon a una demanda de la ciutadania.

Actualment, BiciElx disposa d’un total de 34 estacions, 296 bicicletes i 508 cadenats. El preu de l’abonament és de 36,30€ a l’any, amb el qual l’usuari té mitja hora gratis (cada mitja hora següent costa 1,21€).

“Hi ha zones d’Elx que encara demanen el servici de BiciElx, una cosa molt positiva, i des de l’Ajuntament treballarem per facilitar esta classe de mobilitat sostenible a tots”, ha assegurat Díez i ha afetit que de cara a l’any que ve es milloraran infraestructures, com alguns punts del carril bici.

Cada últim dijous de mes, BiciElx impartix cursos gratuïts en què s’ensenya a circular amb bicicleta per la ciutat. Per a participar cal inscriure’s pel correu electrònic info@bicielx.es o pel telèfon 966614393.

Amb estes iniciatives, el Consistori fa un pas més per tal d’aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea en 2030.

Compartir: