L’Ajuntament integrarà les últimes novetats al sis autobusos que en el mes de maig s’incorporaran a la flota

L’Ajuntament integrarà les últimes novetats al sis autobusos que en el mes de maig s’incorporaran a la flota

La regidora de l’àrea, Esther Díez, i el responsable d’Autobusos Urbans viatgen a Santiago de Compostel·la a fi de visitar empreses punteres en solucions sostenibles

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, i el responsable d’Autobusos Urbans, Angel Luis Andreu, han viatjat a Santiago de Compostel·la on han visitat les empreses Carrocera Castrosua, fabricant de carrosseries per a autobusos, i Vectia, participada per Carrocera Castrosua i CAF Power & Automation, centrada a donar solucions sostenibles de transport urbà.
Tal i com ha explicat la regidora, “la visita s’ha efectuat per conéixer les últimes novetats susceptibles de ser integrades en els nous sis autobusos que s’incorporen a la flota d’autobusos urbans d’Elx, segons està fixat en l’actual contracta”, ha indicat la regidora, que ha afegit que són autobusos que substituïxen els més antics, l’aplegada dels quals està prevista per al mes de maig.
Díez ha assenyalat que “volem que Elx dispose d’autobusos urbans que siguen més sostenibles, que garantisquen la comoditat dels usuaris, especialment aquells amb una mobilitat més reduïda, i que incorporen les majors facilitats tecnològiques”.

Compartir: