L’Ajuntament i la Diputació firmen tres convenis per un import de més de 700.000 euros

L’Ajuntament i la Diputació firmen tres convenis per un import de més de 700.000 euros

La subvenció està destinada al carril bici entre la Marina i el Càmping internacional, la millora del carril bici de l’avinguda de la Llibertat i la modernització del reg en parcs i jardins.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el diputat provincial Bernabé Cano, en nom de la Diputació, han firmat este matí en l’Ajuntament il·licità tres convenis per un import de més de 700.000 euros per a efectuar obres de millora del carril bici de l’avinguda de la Llibertat, posar en condició el carril bici entre la Marina i el Càmping internacional i millorar el reg automàtic en els parcs i jardins del municipi.
Estes inversions que aporta la Diputació han sigut reclamades per l’equip de govern de l’Ajuntament d’Elx per la seua exigència de major dotació el repartiment de les ajudes de l’organisme provincial. Després d’esta firma es preveu que les obres s’adjudiquen en temps rècord, segons comentà l’alcalde, i que es realitzen durant el pròxim any.
Els treballs del carril bici de les avingudes de la Llibertat, del Ferrocarril i de Vicente Quiles, que tenen un import de prop de 242.000 euros, consistixen bàsicament en millores de la seguretat i en canvis em els sentits de circulació. S’executaran en la zona compresa entre el Parc Infantil de Trànsit i la gasolinera de l’Estació d’Autobusos en un termini aproximat de quatre mesos.
Pel que respecta al carril bici de la Marina fins al càmping internacional, d’1,5 kilòmetres, el pressupost també s’apropa als 242.000 euros i està destinat, fonamentalment, a millores de seguretat i de la senyalització dels camins dels Ruïssos i el Rebollo.
Quant a la millora de l’eficiència del reg automàtic de parcs i jardins, el pressupost ascendix a prop de 223.000 euros i consistix en la instal·lació d’electrovàlvules i software i hardware a fi de controlar el procés de reg, generant un important alforrament.
Bernabé Cano destacà respecte a estos convenis que “estan destinats a millorar la vida dels il·licitans”.

Compartir: