La venda física d’entrades de la Cavalcada començarà el 2 de gener a les 09:00 hores

La venda física d’entrades de la Cavalcada començarà el 2 de gener a les 09:00 hores

Les casetes es col·locaran en el Passeig de l’Estació en l’entrada principal del Parc Municipal.

L’edil de festes, Pepe Pérez, ha comunicat que el pròxim 2 de gener es posaran a la venda les entrades físiques para la Cavalcada de Reis. La venda començarà a les 09:00 hores i les casetes es col·locaran en el Passeig de l’Estació, en l’entrada del Parc Municipal.

“Es posaran tres casetes diferents per trams de cavalcada, la primera caseta vendrà les cadires del carrer Reina Victoria, la segona caseta les de Corredora, Plaça de Baix, Pont dels Ortissos i Porta d’Alacant; i la tercera caseta posarà a la venda les cadires dels carrers Maestro Abeniz, Plaza Parque i Diagonal del Palau”, ha explicat Pepe Pérez.

Cada caseta comptarà amb dues persones per a agilitar la venda, en total s’habilitaran 8.000 cadires. A aquestes se li sumen les ja venudes per internet, que són 3.000 cadires. Cada persona podrà adquirir com a màxim 10 cadires i cadascuna té un cost d’1,50 euros.