L’Ajuntament millora la freqüència dels autobusos a les pedanies

L’Ajuntament millora la freqüència dels  autobusos a les pedanies

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, diu que el equip de govern respon així a una de les velles reivindicacions dels veïns.

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha anunciat que l’Ajuntament millorarà la freqüència dels autobusos a les pedanies a partir del pròxim 25 de gener donant així resposta a una de les velles reivindicacions dels veïns de les distintes zones del Camp d’Elx.

Tal i com ha explicat Díez, “este equip de govern és sensible a les peticions dels ciutadans i per això hem incrementat en 60.000 euros la partida del bus a les pedanies, que passa de 784.000 euros a 844.000 euros en 2017”.

Esther Díez ha explicat que el reforç de línies s’ha dut a terme tenint en compte les peticions dels veïns plantejades pels respectius alcaldes pedanis.

Tal i com ha dit la responsable de Mobilitat, “esta iniciativa és una mesura transitòria fins que en 2018 entre en funcionament un nou servici de transport a les pedanies que estarà gestionat pel propi Ajuntament a fi de millorar este transport tan sol·licitat”.

En els documents següents s’adjunten els nous horaris:

LÍNEA 4: 4A: ELX-LA FOIA-LA MARINA i 4B: ELX-NUGOLAT-L’ÚRSULA Veure enllaç
Autocares La Inmaculada S.L.


LÍNEA 5: ELX-ALGORÓS-MATOLA Veure enllaç
La Melillense S.L.


Línia 1A: Elx-Parc Empresarial-Torrellano-Aeroport
Línia 1B: Elx-Parc Empresarial-Torrellano-Aeroport-L'Altet-Els Arenals del Sol
Línia 2: Elx-Perleta-El Vincle-La Vallverda-Els Bassals-L'Altet-Els Arenals del Sol
Línia 3: La Baia
Veure enllaç
Grupo SUBUS


Compartir: