El MAHE acull l’exposició “Llum de Roma”

El MAHE acull l’exposició “Llum de Roma”

La mostra itinerant tracta sobre la història dels cresols romans i estarà en el museu il·licità fins al 7 de maig

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Cultura, Patrícia Macià, han inaugurat este matí l’exposició Llum de Roma que estarà fins al 7 de maig en el Museu Arqueològic i d’Història d’Elx (MAHE). La mostra itinerant tracta sobre la història dels cresols romans, que han anat canviant al llarg dels segles.
“Animem tot el públic a vindre a conéixer esta mostra però sobretot animem els escolars pel caràcter didàctic que té”, ha assenyalat l’alcalde, que ha explicat que l’exposició està formada per 54 cresols, 43 dels quals procedents del MARQ, el Museu d’Elda i l’Alcúdia.
Tant l’alcalde com la regidora de Cultura han visitat l’exposició de la mà del director del MAHE, Miguel Pérez, que els ha mostrat la importància que tenen estes lamparetes d’oli que s’utilitzaren en aquella època per a enllumenar.