La carrera contra el càncer espera congregar prop de 2.200 participants

La carrera contra el càncer espera congregar prop de 2.200 participants

L’objectiu d’esta iniciativa és aconseguir finançament per a sustentar la seu a Elx d’AECC i poder destinar fons per a la lluita contra la malaltia

 

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, i la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Elx, Susi Díez, han presentat este matí la segona edició de la Carrera Contra el Càncer, que se celebrarà el pròxim diumenge i que espera congregar prop de 2.200 participants.

“És important col·laborar amb esta classe d’iniciatives que consciencien la societat sobre el càncer i fomenten els hàbits de l’esport”, ha indicat el regidor d’Esports, que ha afegit el concepte familiar de la prova.

La carrera començarà a les 10:00 hores des de la Plaça de Baix i tindrà un recorregut de 10 kilòmetres per als participants que opten per fer la prova competitiva, i 5 kilòmetres per a aquells que facen la marxa. En las dos modalitats, el recorregut passarà pels distints horts i punts d’interés turístic del centre històric de la ciutat.

Les inscripcions tenen un cost de 8 euros i poden efectuar-se a través de la web www.chiplevante.es. Així mateix, els dorsals poden arreplegar-se a partir de demà en el Parc Municipal enfront de l’Oficina de Turisme.