La parada de la línia D del Sixto Marco es trasllada per garantir la seguretat dels estudiants

La parada de la línia D del Sixto Marco es trasllada per garantir la seguretat dels estudiants

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha informat que des del seu departament s’ha procedit a modificar la parada de la línia D en l’institut Sixto Marco a fi de millorar la seguretat dels estudiants.

 

“Fins ara la parada de bus del Sixto Marco es trobava en una voravia molt estreta, de manera que quan s’ajuntaven els alumnes que eixien de classe per a prendre l’autobús a hores puntes es generava un risc per als xavals que no cabien en la voravia. A més del risc que suposa el fet de vore’s obligats a baixar a la calçada en una carretera amb molt de trànsit, també impedien el pas d’altres vianants”, ha explicat Díez, que ha afegit que “allò que hem fet ha sigut avançar un poc la parada on la voravia és molt més ampla i hi ha més espai per a pujar i baixar del bus en condicions de major seguretat”.

La regidora ha indicat que d’esta forma s’ha donat resposta a una petició del propi centre educatiu.

Compartir: