L’Ajuntament col·labora en una campanya de neteja del riu Vinalopó i invita els il·licitans a participar en ella

L’Ajuntament col·labora en una campanya de neteja del riu Vinalopó i invita els il·licitans a participar en ella

La campanya, organitzada per la Fundació ”Limne” i la UMH, tindrà lloc este diumenge 2 d’abril i s’actuarà en el tram del pont de Barratxina
El regidor de Medi Ambient, Antonio García, destaca la importància del Vinalopó i l’aposta municipal per la seua conservació

El regidor de Medi Ambient, Antonio García, ha presentat este matí la campanya del neteja del riu Vinalopó que tindrà lloc el pròxim diumenge 2 d’abril. Tal i com ha assenyalat García “l’Ajuntament s’ha adherit a esta iniciativa de la Fundació Limne i de l’Oficina Mediambiental de la UMH, perquè som conscients de la importància que el Vinalopó té per al municipi i el seu paper determinant en l’objectiu d’aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea en 2030”. Antonio García ha apuntat que encara que la neteja del riu és competència de la Confederació, l’Ajuntament fa tot el que està a les seues mans per tal de protegir este espai.
Amb el regidor, han estat en la presentació de la campanya la directora de la Fundació Limne, Salés Tomás, i el tècnic de l’Oficina Mediambiental de la UMH, Antonio Guerrero.
Tots ells han invitat els il·licitans a adherir-se a esta iniciativa que es desplegarà el pròxim diumenge a partir de les 10 del matí. “El punt de reunió serà en l’estació de ferrocarril a les deu. Baixarem al llit del riu i anirem passejant fins a l’altura del pont de Barratxina que és on es farà la neteja”, ha assenyalat Antonio Guerrero.
Per la seua part, Sales Tomás ha indicat que “esta iniciativa perseguix un doble objectiu. Per una banda, millorar els ecosistemes aquàtics dels rius; i per l’altra, conscienciar la ciutadania de la necessitat de no llançar brossa en estos ecosistemes”.
Els interessats en participar en este iniciativa poden inscriure’s enviant un correu electrònic a oficina.ambiental@umh.es o participa@limne.org, indicant el nom i cognoms, telèfon de contacte, adreça electrònica, DNI i data de naixement.

Compartir: