L’Ajuntament modifica la línia R2 a fi de crear una parada al costat de l’oficina de trànsit i una altra a Carrefour

L’Ajuntament modifica la línia R2 a fi de crear una parada al costat de l’oficina de trànsit i una altra a Carrefour

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, assegura que es dóna resposta a una vella reivindicació dels veïns i que suposa un pas més en l’aposta per un transport públic sostenible

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, acompanyada pel gerent d’Autobusos Urbans d’Elx, Ángel Luis Andreu, i el pedani de la Penya de les Àguiles, Alejandro Salgado, ha anunciat canvis en la línia R2 a fi de donar resposta a velles reivindicacions dels veïns.
Tal i com ha explicat Esther Díez, “hem fet algunes modificacions en la línia R2 que permetran que per primera volta en 34 anys, ço és des de la seua creació, hi haja una parada a Carrefour”. A més d’esta parada en el centre comercial El Sauce, se’n crea una altra en les noves oficines de trànsit inaugurades recentment.
“Per fi esta zona comercial disposarà d’un transport públic després de molts anys de reivindicacions per part dels veïns”, ha indicat la regidora, que ha explicat les modificacions dutes a terme: “En estos moments la línia R2 passa a determinat horaris pel Cementeri Nou, va fins a la Penya de les Àguiles i torna fins al nucli urbà d’Elx. A partir d’ara la R2 es desdobla en dos línies diferents. Una d’elles, la R2 anirà directament a la Penya de les Àguiles i en el seu trajecte de tornada al nucli urbà passarà per davant de l’Oficina de Trànsit i pel centre comercial, on s’habilitaran les corresponents parades. Al mateix temps tindrem una línia exclusiva al Cementeri Nou que tindrà servici els dilluns, dimecres, divendres, diumenges i festius”.
Díez ha dit que esta modificació s’ha dut a terme després d’una de les conclusions de l’estudi de Mobilitat que es desplegà durant l’any passat. “A més, els veïns de la Penya de les Àguiles ens habían traslladat la petició que l’autobús que els portava fins al centre d’Elx no passara pel Cementeri Nou ja que els obligava a fer recorregut molt llarg”, ha dit la regidora que ha recordat que també des del Consell de Persones Majors s’havia suggerit crear una parada en Carrefour.
Les noves línies entraran en funcionament el pròxim 28 de març.
“Estem davant d’una mostra més de l’aposta de l’Ajuntament per un transport públic sostenible i que s’afig a la posada en marxa de l’autobús dels Arenals durant els mesos d’estiu, l’ampliació de l’autobús nocturn fins a l’Aljub i està previst que en els pròxims mesos es duga a terme una ampliació de la línia K i reforç de la línia L. Apostem pel transport públic en eixa estratègia d’Elx capital Verda 2030, ha explicat Díez.
Nou recorregut línia 2

Nou recorregut CN

Compartir: