Elx inaugura el nou recorregut de la línia de bus R2 que aplega a Carrefour i a les Oficines de Trànsit

Elx inaugura el nou recorregut de la línia de bus R2 que aplega a Carrefour i a les Oficines de Trànsit

Els regidors de l’Ajuntament Esther Díez, Mireia Mollà, Antonio García i Felip Sánchez han sigut dels primers passatgers a estrenar el nou recorregut
La línia R2 ja no passarà pel Cementeri Nou però s’ha habilitat un recorregut especial per a este servici

Hui s’ha posat en marxa el nou recorregut d’autobús de la línia R2 i que té parada tant en l’Oficina de Trànsit com en Carrefour. Els regidors de l’Ajuntament, Esther Díez, Mireia Mollà, Antonio García i Felip Sánchez, han sigut dels primers passatgers a estrenar este nou recorregut, que atén una necessitat ciutadana.
“Per fi després de 34 anys, este centre comercial té una línia de bus i animem tota la ciutadania a fer ús de l’autobús per a desplaçar-se per la ciutat”, ha informat la regidora de Mobilitat, Esther Díez, que ha afegit que esta és només una estratègia més per a fomentar l’ús del transport públic i aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea en 2030.
Així mateix, esta nova línia de bus ja no té parada en el Cementeri Nou. A tal fi, s’ ha habilitat una nova línia, denominada CN, que estarà habilitada els dilluns, dimecres i divendres, entre setmana, i els diumenges i festius.
“Hem triat eixos dies per al servici de bus que porta al Cementeri Nou ja que hem detectat que eren els dies més necessaris”, ha exposat Esther Díez, que ha afegit que per a més informació sobre els horaris i recorreguts els usuaris han d’accedir a la web municipal o descarregar-se l’aplicació de Bus Elx.

Per a saber més sobre els nous recorreguts consulteu els enllaços següents:
Nou recorregut R2
-Ruta, polseu ací
-Horaris, polseu ací

Nou recorregut CN
-Ruta, polseu ací
-Horaris, polseu ací

Compartir: