Mobilitat consensua la modificació de l’ordenança de trànsit a fi d’incrementar la seguretat dels ciclistes

Mobilitat consensua la modificació de l’ordenança de trànsit a fi d’incrementar la seguretat dels ciclistes

El text, que ha sigut redactat després del període de consulta prèvia que la regidoria de l’àrea realitzà en el mes de gener, es traslladarà al ple este mes de març per a la seua aprovació inicial

La regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha presentat este matí el nou text que s’ha consensuat sobre l’ordenança municipal de trànsit. Concretament s’ha proposat la modificació en l’apartat relatiu a la circulació de bicicletes a fi d’incrementar la seguretat dels ciclistes.
“Volem agrair als usuaris i associacions, com la de Margalló, que a través de la web municipal han redactat les seues propuestas perquè es tinguen en compte en este nou text”, ha indicat Esther Díez, que ha afegit que el període de consulta es dugué a terme durant el passat mes de gener.
Després de la recepció de les aportacions, la Mesa de Mobilitat ha treballat per la realització del text que es traslladarà al ple este mateix mes, per la qual cosa, si no hi ha inconvenient, podria posar-se en marxa en el mes de maig.
“Quan s’aprove en el ple editarem una guia per a què els ciclistes, vianants i conductors coneguen bé els seus drets i obligacions a fi d’assegurar una bona convivència entre tots”, ha assenyalat la regidora de Mobilitat Urbana.

Compartir: