Presentació del llibre ‘Encara no és tard’ en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx

Presentació del llibre ‘Encara no és tard’ en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx

El Ajuntament d’Elx ha organitzat la presentació del llibre ‘Encara no és tard’ de l’ambientòleg Andreu Escrivà

El Centre de Congressos ‘Ciutat d’Elx’ acull demà divendres a les 19 hores la presentació del llibre Encara no és tard de l’ambientòleg i divulgador ambiental, Andreu Escrivà.
Andreu Escrivà és llicenciat en Ciències Ambientals i Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Actualment treballa en la Fundació Observatori del Canvi Climàtic a València i forma part del Comité d’Experts del Canvi climàtic de la Comunitat Valenciana. La seua obra, Encara no és tard, pren com a punt d’inici la preocupació compartida pel calfament global i l’impacte que tindrà en la nostra vida quotidiana, però també el fet que el coneixement que en tenim és fragment, parcial i sovint incorrecte.
El regidor de Medi Ambient, Antonio García, que presentarà l’autor, invita la ciutadania a assistir a este acte a fi de conéixer més de prop els reptes als quals el planeta i la societat s’enfronten hui i en el futur més immediat. “És molt important el treball de divulgació que està desplegant Andreu Escrivà i posar damunt de la taula els reptes als quals ens enfrontem com a societat i com a administracions. Estem molt preocupats pel canvi climàtic i centrats en l’adopció de mesures per a detindre’l”, ha assenyalat el regidor.

Compartir: