El barri de Sant Antoni disposa des de hui d’una estació de BiciElx

El barri de Sant Antoni disposa des de hui d’una estació de BiciElx

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha assegurat que des de l’any 2012 no s’instal·laven nous punts de bicicletes
L’Ajuntament col·locarà durant el 2017 set noves estacions de BiciElx per tota la ciutat

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, amb els regidors de l’Ajuntament Mireia Mollà i Felip Sánchez, han inaugurat este matí la nova estació de BiciElx ubicada en el barri de Sant Antoni i que respon a la petició dels ciutadans de la zona.
“Des de l’any 2012 no s’instal·lava cap estació de bicicletes en la ciutat”, ha exposat la regidora de Mobilitat, que ha afegit que ja són 35 les estacions de BiciElx de què disposa la ciutat.
Segons ha assenyalat Esther Díez, durant l’any 2017 s’instal·laran altres set noves estacions de bicicletes, com en el camp de futbol o en el barri dels Palmerars, prop la Ciutat de la Justícia.
Els regidors de l’Ajuntament d’Elx han aprofitat l’ocasió per estrenar este nou punt de BiciElx i conscienciar la ciutadania sobre l’ús d’un transport solidari amb el medi ambient.
“Amb esta iniciativa volem animar els il·licitans, en este cas els residents en el barri de Sant Antoni, a usar el servici de bicicletes”, ha indicat Esther Díez.
Actualment, BiciElx disposa d’un total de 35 estacions a Elx, cosa que suposa més de 300 bicicletes al servici dels il·licitans. El preu de l’abonament és de 36,30 € a l’any, amb el qual l’usuari té mitja hora gratis (cada mitja hora següent costa 1,21 €).

Compartir: