Entra en funcionament el carril bici que unix la Marina amb el càmping i la platja

Entra en funcionament el carril bici que unix la Marina amb el càmping i la platja

L’alcalde, Carlos González, acompanyat pels regidors de Mobilitat Urbana, Esther Díez, Urbanisme, José Manuel Sánchez, i pedanies, Héctor Díez, ha visitat este matí la Marina on ja s’ha obert el carril bici que unix el nucli urbà amb el càmping i les platges.
Tal i com ha indicat l’alcalde, és una inversió d’uns 250.000 euros provinents de les ajudes de la Diputació que possibilita un carril bici ampli, modern i segur d’aproximadament dos kilòmetres i que té una vessant de connexió amb la platja.
“És la resposta a una petició que feien els veïns de la Marina i que en definitiva intenta donar resposta a una necessitat com és la connexió entre el nucli de la Marina i el càmping internacional. Són nombrosos els vianants i ciclistes que realitzen el trànsit en una o altra direcció i ho feien fins ara per la calçada. Amb esta actuació afavorim la connexió entre dos pols importants entre esta partida afavorint una cosa important per a este equip de govern municipal com és el foment de l’ús de la bicicleta”, ha explicat l’alcalde que ha afegit que “continuem ampliant el carril bici a Elx, la qual cosa és una bona notícia”.
Per la seua part, la regidora de Mobilitat Urbana, Esther Díez, ha recordat que “l’altra obra que tenim prevista posar en marxa és la del carril bici en l’avinguda del Ferrocarril que és una de les vies principals”.
Respecte a l’obra a la Marina ha assenyalat que “esta és una mostra més de l’aposta d’este govern per la mobilitat sostenible. Hi ha diverses vessants en què estem treballant, com ara crear més estacions de bicicleta pública, modificar les normatives per a donar major seguretat i fomentar així l’ús de la bicicleta, i posar en marxa infraestructures com esta perquè els ciclistes es desplacen en condicions de seguretat. I tot això en el marc d’Elx Capital Verda Europea en 2030”.

Compartir: