La línia R2 augmenta un 162 per cent els seus viatgers en la primera setmana després de la seua modificació

La línia R2 augmenta un 162 per cent els seus viatgers en la primera setmana després de la seua modificació

La línia R2 ha augment el nombre de viatgers en un 168 per cent en la primera setmana en què s’ha posat en marxa la modificació del seu recorregut.

En concret, este servici ha passat de registrar 1.277 usuaris entre el 21 i el 27 de març a comptabilitzar 3.426 viatgers entre el 28 de març i el 3 d’abril. Cal recordar que amb el canvi de recorregut, esta línia de bus urbà dóna servici de transport públic a l’oficina de trànsit i al centre comercial El Sauce, on està ubicat el supermercat Carrefour.
Per dies, la jornada que més viatgers registrà fon el dimarts 28 de març, amb 621 usuaris, seguida del dimecres 30, amb 569, i el dilluns 3 d’abril, amb 561 viatgers. Per classes d’abonament, els pensionistes suposen el 65,45 per cent del total de viatgers; mentre que el 10,8 per cent foren estudiants menors de 26 anys, a través del bus lliure, el bo escolar i el bo jove.
En este sentit, la regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha afirmat que “les dades demostren que calia modificar esta línia per poder connectar amb transport publico dos importants punts d’interés del nostre municipi i evidencien també l’aspecte positiu de la mesura, especialment entre les persones majors i els jóvens”.
“La modificació de la R2 s’afig a les diverses millores que s’estan realitzant des de l’inici de la legislatura en el servici urbà d’autobusos, entre les quals es troben la posada en marxa del bus dels Arenals, l’actualització de l’aplicació Bus Elx o l’ampliació del carril bus en el carrer Doctor Caro, on s’ubica el principal intercanviador del servici”, ha subratllat Díez.
Per a la regidora de Mobilitat, “un transport públic de qualitat és fonamental en el nostre model de ciutat, ja que integra la ciutadania en condicions d’igualtat i és indispensable per a la sostenibilitat ambiental” i ha afegit que “per això és una de les apostes fonamentals d’este govern municipal dins de l’estratègia per a què Elx siga declarada Capital Verda Europea en l’any 2030”.

Compartir: