Més de 600 llibres envaïxen Elx

Més de 600 llibres envaïxen Elx

Els bibliotecaris d’Elx, unint-se al moviment bookcrossing, han estat tot el matí repartint exemplars per la ciutat
Madame Bovary, El Perfum, La Divina Comèdia o Lolita són alguns dels títols que s’han repartit davant de la gran sorpresa dels vianants

“Es poden agafar?”. Esta ha sigut la pregunta a la qual han hagut de respondre més els bibliotecaris d’Elx este matí. I no és per a menys, han estat repartint més de 600 llibres per tota la ciutat. És allò que es coneix com a bookcrossing, un moviment literari que consistix a alliberar llibres pels carrers perquè altres usuaris puguen llegir-los, amb la condició que quan acaben de llegir-los, han de deixar-los en un altre punt diferent perquè una altra persona puga fer-ho.
Madame Bovary, El Perfum, La Divina Comèdia o Lolita són alguns dels títols que s’han repartit amb la gran sorpresa dels vianants que no donaven crèdit a esta iniciativa, que a Elx encara no és molt coneguda.
Els usuaris que troben un llibre amb el lema “Passa este llibre a algú o ‘deixa’l lliure’ en la seua aventura!” i decidisquen endur-se’l a casa hauran de registrar-lo en la web www.bookcrossing-spain.es i una volta llegit hauran d’alliberar-lo. D’esta forma, per mitjà d’esta web els lectors podran saber el recorregut que realitzen les obres literàries.
Així mateix, tota persona que vulga alliberar llibres també ho pot fer i trobarà la informació gràcies a la web dalt mencionada.
Esta iniciativa s’emmarca dins de la programació del Dia del Llibre i el seu objectiu principal és fomentar la lectura entre els il·licitans.

Compartir: