Noves obres executades del Pressupost Participatiu: Renovació de la teulada del Centre Cívic de Matola i nova vorera a l’Algoda

Noves obres executades del Pressupost Participatiu: Renovació de la teulada del Centre Cívic de Matola i nova vorera a l’Algoda

El regidor de Participació, Felip Sànchez, i el de Pedanies, Hèctor Díez, han visitat les obres que s’han executat gràcies al Pressupost Participatiu en les pedanies de Matola i l’Algoda.

Es tracta de propostes ciutadanes recuperades de les que es van aprovar en el Pressupost Participatiu de 2011 i es van quedar pendents d’executar.

A Matola s’ha procedit al canvi complet de la coberta i la impermeabilització de la teulada del Centre Cívic, la qual cosa ha donat solució als problemes de filtracions i humitats que patia la zona del consultori mèdic, i també s’ha instal·lat un nou sostre d’escaiola desmuntable, s’han posat dos finestres noves i s’ha pintat tot l’exterior.

A l’Algoda s’ha construït una vorera en la Vereda de Santa Teresa, molt demandada pels veïns per poder caminar amb comoditat i amb seguretat. L’obra ha consistit a construir 80 metres lineals de vorera, reparar i col·locar els tubs de la canalització de regs, reparar les boques de reg i protegir-les amb trapes, i instal·lar faroles d’enllumenat públic.

En la visita, els regidors han estat acompanyats pels tècnics municipals, pel pedani de Matola i la pedània de l’Algoda, i per representants de les associacions veïnals que van fer en el seu dia les propostes: AVV Matola, AVV l’Algoda, Comissió de Festes de Matola i Associació d’Ames de Casa d’Algoda-Matola “La Palmera“.

També s’ha aprofitat per anar a vore sobre el terreny i acabar de concretar els detalls de l’execució d’una altra proposta aprovada en el Pressupost Participatiu: millorar la zona d’aparcament del Museu de Puçol i facilitar-ne l’ús per a celebrar les activitats de les veïnes de Puçol, a proposta de l’Associació de Veïns de Puçol.

Compartir: