Torneig social de futbol “Ciutat d’Elx”

Torneig social de futbol “Ciutat d’Elx”

Des del Dijous Sant, 13 d’abril, fins al dissabte, 15 d’abril, s’ha estat disputant a la nostra ciutat un torneig que ha reunit 283 xiquets de les categories benjamí i aleví, un total de 21 equips dels clubs de la nostra ciutat. 20 jugadors de futbol 7 modalitat adaptat dels equips de l’Elche CF i de Sin Adjetivos i 120 jugadores de futbol 11 femení d’equips que militen en segona divisió (Elche CF, Barcelona CF, Llevant UD, Real Murcia) i en autonòmica (SPA de Alicante i Atlético Aspe).

Les finals de benjamins i alevins han estat molt renyides i es decidiren en el torn de penals. Va resultar campió en categoria benjamí l’Ath. Torrellano i subcampió el Club Fair Play. En categoria aleví campió el club Fair Play i subcampió l’Altabix CF. En dones la sorpresa la van donar el Real Murcia i l’Elche CF que van eliminar en semifinals al Barcelona i al Llevant, disputant l’Elche CF i el Real Murcia una vibrant final que guanyà l’Elche CF per 2-0. Destacar l’ambient de companyonia de tots els participants tal com es pot vore en l’entrega de trofeus en què tots els equips femenins compartixen foto i que van assistir a la final.

Es va repartir als participants de forma gratuïta fruita per tal de fomentar hàbits saludables en l’alimentació.

En esport adaptat es disputà un partit entre els dos equips de la nostra ciutat que va comptar amb la presència dels veterans de l’Elche CF que van jugar mesclats entre els dos equips.

Compartir: