L’Ajuntament cedix una parcel·la a la Conselleria de Sanitat per a la construcció d’un col·legi i un institut en la zona de Travaló

L’Ajuntament cedix una parcel·la a la Conselleria de Sanitat per a la construcció d’un col·legi i un institut en la zona de Travaló

La portaveu de l’equip de govern, Patrícia Macià, ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat hui la cessió a la Conselleria de Sanitat d’una parcel·la de 24.813 metres quadrats per a la construcció d’un col·legi i un institut en la zona del Travaló.

“En concret, cedim una parcel·la de 24.813 metres quadrats situada entre els carrers Arquitecte Antonio Serrano Peral i Antonio Valero Agulló, destinada a equipament educatiu cultural”, ha explicat Macià, que ha afegit que “estem parlant de la zona de Travaló, del Sector Quint, una de les zones que major creixement de població infantil experimenten”.
Tal i com ha explicat la regidora “considerem que amb la creació de l’institut 11, l’eliminació de barracons, la creació del col·legi 37 (per al qual s’ha habilitat ja aula en el col·legi Carles III) i la cessió d’estes noves parcials completem el mapa d’infraestructures educatives per als pròxims anys a Elx.