L’Ajuntament entrega els guardons del segell distintiu “Empresa Conciliadora 2017”

L’Ajuntament entrega els guardons del segell distintiu “Empresa Conciliadora 2017”

Les empreses que han obtingut el premi han sigut Servicio Integral Control Alimentario (Sica), English World Nyva i Gioseppo
L’objectiu és reconéixer, estimular i fomentar activitats encaminades a una millora de la conciliació de la vida laboral, familiar i personal dins del teixit empresarial d’Elx

L’alcalde d’Elx, Carlos González, la regidora d’Igualtat, Tere Macià, i la regidora de Mobilitat, Esther Díez, han entregat este matí en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx els guardons del segell distintiu “Empresa Conciliadora 2017”.

L’objectiu és establir les normes que han de regir la concessió del segell distintiu “Empresa Conciliadora”, a fi de reconéixer, estimular i fomentar activitats encaminades a una millora de la conciliació de la vida laboral, familiar i personal dins del teixit empresarial d’Elx.

La concessió d’este segell distintiu té un doble objectiu: per una banda, reconéixer aquelles empreses que tenen establides mesures per a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal dins de la seua organització; i per l’altra, incentivar la posada en marxa d’estes mesures en la gestió dels recursos humans de les empreses.

“Hòmens i dones han de compartir treballs i les empreses han de garantir que es puguen comptabilitzar els horaris”, ha exposat la regidora d’Igualtat, Tere Macià, que ha afegit que l’Ajuntament està molt decidit per aconseguir-ho. De fet, l’any passat ja es dugué a terme la campanya Mitja Vida, els objectius de la qual foren reconéixer i incentivar la conciliació laboral.

Les empreses guardonades han sigut en la categoria de microempresa, Servicio Integral Control Alimentario (SICA); en la categoria de xicoteta empresa, English World Nyva; i en la categoria de mitjana empresa, Gioseppo.

Així mateix, s’ha donat un diploma honorífic a les empreses participants en esta iniciativa, que són: Boss Digital Group, Carpintería y Cocinas Madecor, Digital Led, Clave Informática, Panama Jack, ASFEME, A Puntadas Empresa Social, Fundación Salud Infantil, Fundación Elche Acoge, Tráfik, Natural Telecom, Clínica Veterinaria Ronda Sur i Musgrave España.

Per acabar, l’alcalde ha assenyalat que el treball que s’està desplegant donarà grans fruits en el futur. “Cal promoure la conciliació perquè és una cosa que fins fa poc no es tenia en compte dins del debat públic”, ha exposat Carlos González, que ha afegit que se sent molt orgullós del treball que s’està fent des d’Igualtat.

Compartir: