L’Ajuntament informa els pedani del repartiment de correu i actuacions contra el morrut roig

L’Ajuntament informa els pedani del repartiment de correu i actuacions contra el morrut roig

Els regidors d’Urbanisme, Palmerar i Participació es reunixen amb els representants de les pedanies

El repartiment de correu, la lluita contra el morrut roig i les possibilitats d’acció en casos de fugues o fallades de comptadors d’aigua han sigut els temes tractats este matí en una reunió amb els pedanis, organitzada pel regidor de Participació, Felip Sánchez, i en la qual també han participat el regidors d’Urbanisme, José Manuel Sánchez, i del Palmerar, Antonio García.
Respecte al morrut roig, el regidor de Palmerar i diversos tècnics informaren de les distintes formes d’identificar la plaga i qui cridar en cas de necessitat. També s’informà del xec verd, una ajuda de 50.000 euros a fi que els pedanis la sol·liciten, tal com indicà Antonio García.
Per altra banda, el també regidor d’Aigües i responsables d’Aigües d’Elx explicaren als pedanis la forma d’actuar en casos de fugues d’aigua o de comptadors que fallen, entre altres possibles avaries o emergències.
Respecte al repartiment de correu, el regidor d’Urbanisme informà sobre les noves dades subministrades per l’Ajuntament relatives a la Penya de les Àguiles, com el nombre d’habitants censats, la delimitació de l’àrea afectada o el nombre d’adreces postals, que avalen la distribució postal en la zona.
Per altra banda, també s’informà sobre les noves dades demanades per Correu relatives zones que han col·locat o han d’instal·lar els casellers, com la Vallverda, els Bassals, Perleta i distintes urbanitzacions, per la qual cosa pareix, segons interpreta Felip Sánchez, que es pot obrir la possibilitat de recuperar el repartiment.
La reunió se celebrà en la sala del Consell de l’Ajuntament il·licità i comptà amb la participació d’una vintena de pedanis. El regidor de Participació indicà que estes reunions es faran amb periodicitat perquè “són molt útils” i resolen nombrosos dubtes dels pedanis.