L’Ajuntament presenta el concurs escolar “Posa nom al teu bus”

L’Ajuntament presenta el concurs escolar “Posa nom al teu bus”

L’activitat està dirigida a alumnes de quint de primària i pretén posar nom als sis nous autobusos urbans que aplegaran a la ciutat durant este any

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, i la regidora d’Educació, Patrícia Macià, han presentat, junt amb el representant d’AUESA, Ángel Luís Andreu, el concurs escolar “Posa el nom al teu bus”, que pretén donar nom als sis nous autobusos urbanes que aplegaran a Elx al llarg d’este any.
“L’activitat està dirigida a alumnes de quint de primària i amb ella volem crear consciència sobre l’ús del transport públic”, ha explicat Esther Díez, que ha afegit que esta iniciativa està emmarcada dins del pla per a aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea en 2030.
Els col·legis que participen podran presentar un total de 6 de treballs per classe i tenen del 15 al 22 de maig per a fer-ho. El dia 26 un jurat compost per un tècnic de Mobilitat, un altre d’Educació i un representant d’AUESA faran públic el veredicte. El premi per als guanyadors serà una excursió al Clot de Galvany.
Així mateix, la regidora de Cultura, Patrícia Macià, ha felicitat la iniciativa i ha indicat que és una molt bona excusa per a potenciar l’ús dels transports públics entre les més menuts.

Compartir: