Els autobusos urbans deixaran de passar els dissabtes per la Corredora de les 12 del migdia a les 12 de la nit

Els autobusos urbans deixaran de passar els dissabtes per la Corredora de les 12 del migdia a les 12 de la nit

Esta mesura respon a una reunió de la mesa de Mobilitat a fi que només els vianants puguen accedir a este carrer del centre
L’Ajuntament potenciarà la senyalització dels aparcaments amb 16 senyals nous, i per a accedir a les instal·lacions no caldrà passar per la Corredora

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, i el regidor de Via Pública Héctor Díez, han presentat este matí les millores que es duran a terme a fi que la Corredora siga totalment un carrer per a vianants els dissabtes de les 12 del migdia a les12 hores de la nit. Segons ha informat Esther Díez, el passat dimarts en la reunió de la mesa de Mobilitat s’aplegà a l’acord de desviar els autobusos urbans en esta franja horària perquè no passaren per la Corredora.
“Les línies afectades són la F, la H, la E i la J; les dos primeres es desviaran per la zona nord de la ciutat i les altres dos ho faran per la zona sud”, ha explicat la regidora de Mobilitat.
Així mateix, la línia F mantindrà el seu recorregut habitual fins al carrer Doctor Caro i després es desviarà pels carrers Blasco Ibáñez, Cristóbal Sanz i avinguda del Ferrocarril.
La línia H mantindrà el seu recorregut fins al carrer Doctor Caro i es desviarà per l’avinguda Blasco Ibáñez, els carrers Nuestra Señora de la Cabeza i Porta d’Alacant.
Per la seua part, la línia E mantindrà el seu recorregut fins al carrer Jorge Juan i es desviarà fins al Carrer Major del Pla, Pont de la Mare de Déu (o Pont Vell), Juan Ramón Jiménez, carrer de l’Àngel, Curtidores i Eugeni D’Ors.
Per acabar, la línia J mantindrà el seu recorregut fins a Doctor Caro, avinguda Blasco Ibáñez, Jorge Juan, carrer Gabriel Miró, Major del Pla, Pont de la Mare de Déu, Juan Ramón Jiménez i carrer de l’Àngel.
També es voran afectades les línies 1A i 1B que apleguen fins als Arenals del Sol. En compte de passar per la Corredora ho faran eixe dia per l’avinguda del Ferrocarril i l’avinguda de la Llibertat.
“Demanem anticipadament disculpes per les molèsties però és una acció que s’ha de realitzar d’esta manera”, ha exposat la regidora de Mobilitat, que ha afegit que quan es faça del tot per a vianants la Corredora ja s’estudiarà el nou recorregut de les línies d’autobús afectades.

Aparcaments
Per la seua part, el regidor de Via Pública, Héctor Díez, ha informat sobre el reforç de la senyalització dels aparcaments. Concretament esta mesura afectarà de forma positiva els aparcaments de Traspàlacio, Gran Teatre, Centre de Congressos i Candalix.
“Actualment es disposen de 12 senyals verticals que tenen deficiències i que cal millorar”, ha indicat el regidor de Via Pública.
Així mateix, s’ha efectuat un estudi en què s’ha aplegat a la conclusió que fa falta més senyalització. Concretament s’incrementarà en 16 el nombre de senyals verticals, que passa de 12 a 28.
Els usuaris no hauran de passar per la Corredora per a accedir als aparcaments.

Compartir: