Els regidors de Participació i de Parcs i Jardins es reunixen amb l’Associació de Veïns del barri d’Altabix

Els regidors de Participació i de Parcs i Jardins es reunixen amb l’Associació de Veïns del barri d’Altabix

El regidor de Participació, Felip Sànchez i el regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, s’han reunit amb l’Associació de Veïns d’Altabix a fi de tractar aspectes referents al barri i poder recollir les seues preocupacions. En la reunió se’ls ha explicat, entre altres qüestions, com avança la transformació de la plaça d’Altabix que s’està realitzant amb les aportacions de l’associació i és per això que els regidors estan mantenint reunions per tal de conéixer tots els extrems. També els veïns pogueren conéixer en quin procés es troba el Pressupost Participatiu o la manera de reportar incidents a l’Ajuntament per mitjà de l’aplicació mòbil municipal.

Compartir: