L’alcalde dóna el seu suport al Dia del Veí

L’alcalde dóna el seu suport al Dia del Veí

L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat de diversos membres de la Corporació Municipal, ha acudit este matí al Jardí d’Andalusia per donar el seu suport a la celebració del Dia del Veí, organitzat per l’Associació de Veïns del Toscar i carrers adjacents.

González conversà amb els veïns i s’interessà per les manualitats que exhibien, l’exposició de pintura o els tallers de ganxet i de boixet. El president de l’Associació, Pedro Martínez, destacà que fa dos dècades que celebren el Dia del Veí, tal com es coneix en l’actualitat, i que suposa una festa per al barri durant la qual es trauen al carrer els treballs que els associats realitzen durant l’any en el Centre Social Polivalent de Carrús.

A més de les referides activitats, també se celebraren balls de saló i sevillanes, actuacions de fitness i flamenco i jocs infantils, entre altres coses, amb nombrosa participació de públic.