Els pressupostos participatius permeten la instal·lació d’una pèrgola en el col·legi Mediterrani

Els pressupostos participatius permeten la instal·lació d’una pèrgola en el col·legi Mediterrani

La proposta va ser efectuada per una mare que va veure la necessitat d’instal·lar una zona d’ombra en el centre educatiu

L’edil de Participació, Felip Sánchez, ha ressaltat que en aquest col·legi i Mediterrani els pressupostos participatius també van permetre la instal·lació d’una tanca protectora

 

 

L’edil de Participació, Felip Sánchez, i l’edil de Turisme, Mireia Mollà, han visitat este matí la instal·lació de la pèrgola que s’ha efectuat en el col·legi Mediterrani, en resposta a una proposta que es porta a terme per als pressupostos participatius.

Segons ha informat l’edil de l’àrea esta instal·lació ha tingut un cost aproximat de 7.500 euros. “Este col·legi, juntament amb el centre Sant Fernando, a més s’ha beneficiat d’una tanca protectora també instal·lada gràcies als pressupostos participatius”, ha explicat Felip Sánchez.

La persona encarregada de realitzar esta petició va ser Paqui Martínez, la mare d’un alumne d’infantil que veia necessari que el col·legi tinguera en el pati una zona d’ombra. “Vaig vore les deficiències del col·legi i vaig aprofitar els pressupostos participatius per a realitzar la meua petició”, ha explicat Martínez, que gràcies al suport del barri i els seus veïns ha aconseguit que la seua petició haja sigut atesa.

Així mateix, l’edil de Participació ha informat que la majoria de propostes ja estan en procés de contractació perquè es duguen a terme el més prompte possible. “Entre altres mesures, hem instal·lat ja il·luminació en el skatepark del Passeig de l’Estació i hem millorat la seguretat vial amb la instal·lació d’espills”, ha explicat Felip Sánchez, en referència a les propostes que ja s’han dut a terme.

 

 

Compartir: