Manifest Dia Mundial de la Llengua de Signes

Manifest Dia Mundial de la Llengua de Signes

Amb motiu del Dia Mundial de la Llengua de Signes, s’ha dut a terme este matí en el Saló de Plens la lectura d’un manifest per part de la regidora de Benestar Social, Tere Macià. A l’acte també han acudit l’alcalde, el regidor de Participació, Felip Sánchez i distints membres de la Corporació municipal.
“Qualsevol mesura que es prenga en consideració per avançar en polítiques inclusives per a les persones sordes ha d’incorporar de forma unívoca les llengües de signes, en qualitat de vehicles de cultura i de comunicació”, ha indicat Tere Macià en la lectura del manifest.
Així mateix, el Ple es compromet a establir el marc normatiu que regule les mesures necessàries per a la normalització, el respecte i l’ensenyança de la llengua de signes en el seu àmbit territorial. També mantindre, als efectes dalt indicats, una col·laboració estreta amb les entitats expertes en llengua de signes públicament reconegudes en l’àmbit territorial del municipi d’Elx i de la Comunitat Valenciana

Compartir: