“Xtreme running race – Elche Palmeral Aventuras”

“Xtreme running race – Elche Palmeral Aventuras”

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, ha presentat este matí juntament amb el director comercial d’Elche Palmeral Aventures, Miguel Ángel Almagro i el gerent del grup Brotons, Pepe Brotons, la Xtreme running Race-Elche Palmeral Aventuras que se celebrarà en este parc d’oci diumenge que ve de les 10 a les 15 hores i en el qual s’esperen prop de mig miler de participants.

Tal com han informat els organitzadors el recorregut d’uns 3.000 metres es realitzarà a l’interior del parc en el qual els participants trobaran tota classe d’obstacles. A més se celebrarà una carrera dirigida exclusivament a xiquets.

“Es tracta de la primera vegada que se celebra un esdeveniment d’esta classe en la nostra ciutat”, ha explicat Pareja que ha afegit que “és més esport per a la ciutat lligat a una combinació tan interessant com és aventura i running“.

Per la seua banda Brotons ha explicat que la prova contempla creuar el llac del parc nadant, entrar i eixir del fang, superar obstacles de palla i de terra i fins a teranyines de gomes, una prova molt divertida”.

Els interessats poden inscriure’s en http://xtremrunningrace.es/eventos/xtrem-running-race-elx/

Hi haurà trofeus per als guanyadors i obsequis per a tots els participants.