Conveni de col·laboració entre el Patronat del Misteri d’Elx i Fesord

Conveni de col·laboració entre el Patronat del Misteri d’Elx i Fesord

El regidor de Participació, Felip Sánchez, i la regidora d’Igualtat, Tere Maciá, han acudit aquest matí a la signatura del conveni entre el Patronat del Misteri d’Elx i la Fundació Fesord de la Comunitat Valenciana

Aquest conveni té com a objecte establir una línia de col·laboració entre el Patronat del Misteri d’Elx i la Fundació Fesord, amb la finalitat de desenvolupar actuacions diverses que permeten l’accessibilitat de les persones sordes a les representacions del Misteri dutes a terme pel Patronat del Misteri d’Elx.

Per a això, Fesord prestarà un servei d’interpretació durant la representació del Misteri, que es realitza en la Basílica de Santa María d’Elx els dies 11, 12 i 13 del mes d’agost.

Compartir: