Elx cedeix un espai municipal a la Federació d’Associacions de Veïns Dama d’Elx

Elx cedeix un espai municipal a la Federació d’Associacions de Veïns Dama d’Elx

En el nou lloc es duran a terme multitud d’iniciativs veïnals, cursos de formació i activitats

Felip Sánchez, regidor de Participació, ha signat aquest matí un conveni amb Bernardo Sánchez, president de la Federació d’Associacions de Veïns Dama d’Elx per a cedir-los un espai municipal.

“Aquesta és una iniciativa necessària, ja que fomenta una societat més cívica i participativa”, ha assenyalat el regidor de Participació, Felip Sánchez. Entre les iniciatives que es realitzaran en l’immoble destaquen la d’assumir la representació i agrupar totes les Associacions de Veïns del municipi d’Elx que voluntàriament s’integren en la Federació, defensar, fomentar i millorar els interessos generals i sectorials dels veïns, dur a terme aquelles iniciatives tendents a augmentar el nivell de participació ciutadana, promocionar campanyes ciutadanes encaminades a la conscienciació en el respecte a les relacions humanes i a l’entorn físic que ens envolta, afavorir la integració de tots els veïns en tots els àmbits de la societat i impulsar i consolidar el moviment veïnal i ciutadà en general en el municipi d’Elx.

“L’actual seu ens limita a l’hora de realitzar moltes accions”, ha explicat el president de la Federació, Bernardo Sánchez, que ha afegit que el nou espai serà un lloc d’unió i treballaran tots els dies per a mantenir-la.

 

Compartir: