Les barraques acullen les actuacions de Mago de Öz, Huecco i David Otero

Les barraques acullen les actuacions de Mago de Öz, Huecco i David Otero
L’Escorxador en Festes portarà a la ciutat a Javier Mena i el festival de música electrònica Meet 4.0.

Pepe Pérez, regidor de Festes, ha presentat aquest matí la programació de Barraques per a enguany. Les actuacions es realitzaran en el pàrquing de Candalix i les barraques s’obriran a les 23.30 hores i tancaran a les 5.00 hores, exceptuant els dies 12, 13 i 14 que tancaran a les 6.00 hores.

El dia 9 d’agost actuarà el grup de rock Mago de Öz; el dia 10 d’agost, Huecco; i el dia 11, David Otero. Els dies 12 i 14 d’agost DJ Toledo serà l’encarregat d’amenitzar la nit. El 13 d’agost actuaran els grups en valencià Auxili i Atupa. Abans i després de cada actuació hi haurà DJ.

L’Hort de Baix obrirà del 10 al 14 d’agost en horari de 23.00 a 4.00 hores. El dia 13 tindrà lloc l’actuació d’un tribut d’ABBA i el dia 14 actuarà un tribut de The Beatles. El preu de l’entrada serà de 5 euros i hi haurà servei de taula.

El col·legi Candalix acollirà la zona indie els dies 12, 13 i 14 d’agost.

Durant aquestes jornades actuaran, entre altres artistes, Cristian Set Roc, DJ Toño, Pepe Marín i McÑaco DJ.

L’Escorxador en Festes

Patrícia Macià, regidora de Cultura ha aprofitat per a presentar la programació de L’Escorxador en Festes. La terrassa de L’Escorxador acollirà el dia 12 d’agost a Javier Mena i el dia 13 d’agost el festival de música electrònica Meet 4.0.

Compartir: