Els pressupostos participatius permeten la creació de zones amb ombra en la plaça Bisbe Siuri

Els pressupostos participatius permeten la creació de zones amb ombra en la plaça Bisbe Siuri

L’actuació ha costat 37.500 euros i també s’està canviant el cautxú dels jocs infantils i s’ha demanat a Manteniment que realitze una capa de pintura en la zona

Felip Sánchez, regidor de Participació, ha visitat aquest matí les zones amb ombra que s’han instal·lat en la plaça Bisbe Siuri. Aquesta iniciativa s’ha pogut realitzar gràcies als Pressupostos Participatius. Concretament per a aquest projecte es tenien pressupostats 40.000 euros dels quals s’han gastat finalment 37.500 euros.

“És una plaça complicada, que té un aparcament a sota, per la qual cosa no es pot posar arbratge de gran altura”, ha assenyalat el regidor de Participació, que ha afegit que gràcies als Pressupostos Participatius els veïns van poder presentar aquesta iniciativa que ja s’ha realitzat.

Segons ha explicat Felip Sánchez, s’han instal·lat diverses teles, que són del mateix material que les del Passeig de l’Estació, cosa per la qual no perdran color i són bastant duradores. “Permet el pas de l’aigua en cas de pluja i que la pols no s’acumule”, ha assenyalat el regidor de Participació.

A més, també s’està canviant el sòl de cautxú de les zones infantils i ja s’ha parlat amb la regidoria de Manteniment perquè se li done una capa de pintura a la zona.

Pressupostos Participatius

Dels pressupostos participatius de l’any 2016 ja s’han executat 30 propostes, la qual cosa en suposa un 20%. Existeixen altres 30 propostes que estan en execució o adjudicades i 27 que estan en tràmits de contractació, per la qual cosa el 57% de les propostes ja estan engegades si no s’han realitzat ja.

Entre les propostes executades, destaquen l’estació de BiciElx a Altabix, els semàfors sonors per a invidents, un semàfor en el Poliesportiu de Carrús, la il·luminació de l’Skate Park o diverses reformes en centres cívics.

 

Compartir: