Mobilitat recorda que ja s’ha iniciat el termini per a sol·licitar el Bus Lliure

Mobilitat recorda que ja s’ha iniciat el termini per a sol·licitar el Bus Lliure

El període per a les peticions està obert fins al 31 d’octubre

 

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha recordat que ja ha donat començament el termini per a sol·licitar l’exempció del pagament del servei d’autobús per a estudiants menors de 26 anys, el conegut com a Bus Lliure.

En aquest sentit, Díez ha afirmat que “recomanem als estudiants i a les seues famílies començar ja a realitzar els tràmits per a l’exempció del pròxim curs 2017/2018, per a garantir que les seues targetes estiguen renovades quan finalitzen les del curs passat”.

La regidora ha indicat que “els sol·licitants hauran de ser estudiants o estar cursant estudis no reglats que superen les 900 hores lectives i la unitat familiar no ha de superar els ingressos màxims establits en l’IPREM”.

Esther Díez ha assenyalat que “aquestes ajudes per a l’accés al transport públic s’emmarquen també dins de l’estratègia per a aconseguir que Elx siga Capital Verda Europea el 2030, ja que són fonamentals per a fomentar l’ús del bus entre els joves”.

Enlace a la campaña ‘Exención bus menos 26′ Veure enllaç
Toda la información sobre la documentación requerida y el impreso de solicitud


Compartir: