Detingut per agressió a la seua mare octogenària

Detingut per agressió a la seua mare octogenària

El passat 29 de juliol d’aquest any, la Central de Comandament i Coordinació de la Policia Local rep una trucada d’emergència en la qual s’alertava d’una agressió domèstica en un domicili del barri de Carrús.

Personada immediatament en el lloc una dotació de la Brigada Nocturna de la Policia Local, es procedeix a entrevistar-se amb una dona major, de 80 anys d’edat i veïna d’aquesta localitat, que els manifesta que, moments abans, havia sigut agredida per un dels seus fills, de 40 anys i amb el qual conviu, i afegeix que, des de fa anys, està patint el maltractament continu del seu primogènit, el qual, fa un any, va arribar fins i tot a fracturar-li una de les seues cames.

Atés que l’agressor havia marxat del lloc, diverses dotacions policials inicien una busca intensiva pels voltants del domicili de la persona agredida, i es va poder localitzar l’agressor en el Parc de l’Aparadora, per la qual cosa, una vegada identificat, es procedeix a la seua immediata detenció per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit domèstic, i és traslladat a dependències policials per a la pràctica de les diligències oportunes.

Compartir: