Detingut per trencar ordre d’allunyament sobre exparella

Detingut per trencar ordre d’allunyament sobre exparella

Durant el cap de setmana passat, una telefonada a la Central de Comandament i Coordinació alertava de la presència d’un individu en el barri dels Palmerars, que havia incomplert l’ordre d’allunyament pel que fa al domicili de la seua exparella.

La dotació policial personada en el lloc va poder observar que, efectivament, un home que havia sigut condemnat prèviament amb tal mesura es trobava prement el timbre de l’habitatge de la persona agredida. Una vegada identificat, es va poder comprovar que sobre ell pesava una ordre d’allunyament per sentència judicial prèvia, per la qual cosa i davant el trencament de la mesura imposada es procedeix a la seua immediata detenció, i és traslladat a dependències policials per a la pràctica de les diligències oportunes.

Compartir: