Elx, obert per vacances 2017

Elx, obert per vacances 2017

Per seté any consecutiu es duu a terme una nova edició de la guia “ELX OBERT PER VACANCES 2017”, que arreplega informació completa dels establiments d’hostaleria, oci i restauració que romandran oberts una vegada passades les festes patronals il·licitanes.En aquesta ocasió, la Guia s’àmplia, incloent a més de l’oferta d’oci i productes turístics, la programació que la Regidoria de Cultura ha programat per a la quinzena: concerts, cinema d’estiu, exposicions… i la informació relativa als horaris dels museus, amb la intenció d’englobar en un únic fullet tot el que ofereix Elx en un període de l’any en el qual cada vegada menys comerciants tanquen la persiana per a anar-se’n de vacances.

En 2017 són 172 establiments els que figuren en la guia, (enfront dels 167 de 2016, 132 en 2015 i 2014, 129 en 2013, 119 en 2012 i 118 en 2011), tant en el casc urbà com en pedanies, al marge dels situats en zones d’afluència turística i platges.

Aquest projecte, coordinat des de l’AFIC, amb el suport de la Conselleria de Comerç, es duu a terme amb la intenció de donar a conéixer, especialment a turistes i visitants, així com als il·licitans interessats, la relació més exhaustiva possible d’allotjaments, restaurants, gelateries, pastisseries, pubs, cafeteries, bars i altres establiments d’oci que continuen oferint els seus serveis durant tot el mes d’agost.

S’han editat 4.000 guies impreses en suport de paper, (2.000 castellà i 2.000 valencià), les quals es distribueixen a través d’Oficines de Turisme, platges, hotels i els propis establiments que apareixen en aquesta), xarxa d’OMAC i a través de les dependències culturals de l’Ajuntament.

Així mateix compta amb una versió web que pot visualitzar-se en tot tipus de dispositius i smartphones.