Cursos de valencià per a adults 2017-18

Cursos de valencià per a adults 2017-18

 

AVIVA Elx (Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Elx) informa totes les persones interessades en la inscripció als cursos de valencià que es realitzaran als centres de formació de persones adultes d’Elx, que el període de matriculació serà del  18 al 29 de setembre de 2017.

L’edat mínima per a poder fer-hi la inscripció és de 18 anys complits a 31/12/2017.

Les sol·licituds de matrícula es podran recollir en els centres de formació de persones adultes d’Elx:  La Llotja, Manantial i Mercè Rodoreda, o en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

La matriculació s’haurà de fer en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, en el carrer Bufart, 1 (edifici de la Regidoria d’Educació: en l’arc del Raval) en horari de 8.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.

Per a més informació, click ací