Educació destina 40.000 euros per a ajudes assistencials dirigides a alumnes d’Infantil i Primària

Educació destina 40.000 euros per a ajudes assistencials dirigides a alumnes d’Infantil i Primària

Cada alumne rebrà un màxim de 150 euros i l’objectiu és eradicar les desigualtats socials i econòmiques que puguen existir en els diferents centres escolars de la ciutat

La Junta de Govern Local ha aprovat la concessió d’ajudes de 40.000 euros, 10.000 més que l’any passat, per a ajudes assistencials a alumnes de segon cicle d’Infantil i de Primària.

“La idea és compensar les desigualtats socials que puguen haver en els àmbits educatius”, ha explicat la regidora d’educació, Patrícia Macià.

Les ajudes, les gestionaran els centres educatius, i el màxim que rebrà cada centre serà 2.500 euros i 150 euros per alumne.

“Aquestes ajudes van destinades a aquestes famílies que per alguna circumstància no puguen pagar les excursions, realitzar una activitat escolar o per pagar el material escolar”, ha comentat la regidora d’educació.

La sol·licitud de l’ajuda educativa, juntament amb la documentació, s’haurà de presentar en el registre de l’Ajuntament, i serà a través dels centres escolars.

“Es donaran un màxim de 390 ajudes de 150 euros en total i ens reservem 1.000 euros per a casos excepcionals”, ha conclòs Macià.