L’Ajuntament inaugura una nova estació de BiciElx a l’avinguda de l’Altet

L’Ajuntament inaugura una nova estació de BiciElx a l’avinguda de l’Altet

 

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha assenyalat que enguany es posaran en marxa un total de huit estacions de BiciElx

 

Esther Díez, regidora de Mobilitat, Mireia Mollà, regidora de Turisme, i Felip Sánchez, regidor de Participació, han inaugurat una nova estació de BiciElx a l’avinguda de l’Altet, pels voltants del Martínez Valero.

“És una instal·lació que ha sigut molt sol·licitada pels veïns, i que s’ha fet realitat gràcies als pressupostos participatius, amb la petició d’un veí del barri que volia que es posara en marxa aquesta infraestructura”, ha explicat Esther Díez.

La regidora de Mobilitat ha assenyalat que “és important per a nosaltres també inaugurar-la hui en el Dia sense Cotxe, en el marc de la Setmana de la Mobilitat”.

D’ací a final d’any, segons ha recordat Díez, encara queden almenys cinc noves estacions de BiciElx per inaugurar. “En total seran huit les estacions que es posaran en funcionament durant aquest 2017, després de molt temps sense que se n’inaugurara cap”, ha explicat la regidora de Mobilitat.

El regidor de Participació, Felip Sánchez, ha assenyalat que aquesta és la segona estació de BiciElx que es posa en marxa gràcies als pressupostos participatius, però que encara en queda una més per inaugurar.

Compartir: