El curs 2017-18 comença sense incidències i amb la novetat del col·legi 37 en Sant Antoni

El curs 2017-18 comença sense incidències i amb la novetat del col·legi 37 en Sant Antoni

 

L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació viatgen demà a València per avançar en l’eliminació dels barracons

 

La inversió de l’Ajuntament en el manteniment dels col·legis públics s’ha incrementat un 130% amb el nou equip de govern.

Prop de 37.000 alumnes d’infantil, primària, secundària, batxillerat i FP s’han incorporat hui a les aules en una jornada en què no s’ha registrat cap incidència, i que compta, com a principal novetat, la posada en marxa del col·legi 37 en les instal·lacions de l’antic col·legi Carles III, després de les obres d’adequació realitzades en aquest per part de l’Ajuntament.

Amb motiu de l’inici del curs, l’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, Patrícia Macià, han visitat els col·legis López Orozco, Blasco Ibáñez i el número 37 per supervisar la marxa d’aquest primer dia del curs escolar. “La jornada s’està desenvolupant dins de la més absoluta normalitat, a pesar de la complexitat que comporta la posada en marxa del curs en tants centres educatius i amb tants alumnes”, ha declarat l’alcalde, qui ha afegit que, per part del govern municipal, s’han realitzat al llarg de l’estiu diferents actuacions d’adequació dels centres per millorar les seues instal·lacions.

“En aquest exercici hem realitzat una inversió de més de 400.000 euros en la millora dels col·legis públics, una suma molt superior a la que es realitzava anys enrere amb el govern del PP”, ha indicat González, qui ha afegit que “hem passat d’una inversió de 8 euros per alumne a més de 18,5 euros per alumne i any, la qual cosa representa un increment del 130% en l’esforç que realitza l’Ajuntament per a la conservació dels centres educatius públics”.

L’alcalde ha posat l’accent en la importància que l’equip de govern dóna a les infraestructures educatives i, en aquest sentit, González ha anunciat que “demà mateix tenim programada una reunió en la Conselleria d’Educació amb el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, amb l’objecte de fer un seguiment dels projectes de construccions educatives a la nostra ciutat, que la Generalitat té compromés amb el nostre municipi, cas de l’Institut 11, l’ampliació dels col·legis de la Baia i la Pau, o els aularis de la Gàl·lia i Matola.

Carlos González també ha destacat la importància que per a Sant Antoni tindrà la reobertura del col·legi 37, antic Carles III, com a element dinamitzador del barri.

Per la seua banda, Patrícia Macià, ha dit que “ha estat un encert obrir aquest col·legi. Són més de cent alumnes, és a dir, tres aules d’infantil de tres anys, un aula de quatre anys i una altra de cinc anys. Les famílies estan molt contentes i nosaltres també”.

Compartir: