Èxit de participació en les marxes ciclistes de la Setmana de la Mobilitat

Èxit de participació en les marxes ciclistes de la Setmana de la Mobilitat

 

Més d’un centenar de ciclistes han participat en les marxes ciclistes que s’han realitzat tant en el Camp d’Elx com en el casc urbà

 

Les marxes ciclistes que han tingut lloc a la ciutat amb motiu de la Setmana de la Mobilitat han sigut tot un èxit. Tant en l’organitzada ahir en el Camp d’Elx com en la que s’ha dut a terme aquest matí en el casc urbà de la ciutat s’han completat totes les inscripcions que hi havia previstes.

Durant la jornada d’ahir més de cinquanta persones van poder conéixer el Camp d’Elx a través de la marxa ciclista, que va culminar amb una visita al Museu de Puçol.

Durant el matí de hui, els més de cinquanta inscrits han eixit amb bicicleta des de la plaça de Baix, des d’on han efectuat un recorregut pel casc urbà de la ciutat.

Esther Díez, regidora de Mobilitat, ha sigut una de les participants en ambdues marxes. Com va dir la regidora en la roda de premsa que es va realitzar per presentar les activitats “l’objectiu és demostrar als ciutadans i a les ciutadanes l’oferta que existeix i els beneficis d’optar per la mobilitat sostenible per als desplaçaments quotidians”.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, també ha assistit a aquests actes.
Aquesta vesprada, les activitats continuaran amb una patinada que eixirà des de la plaça de Baix a les 18 hores. I a partir de les 20 hores en les Eres de Santa Llúcia es durà a terme la Silent Disco.

 

Compartir: