L’alcalde obté el compromís de la Generalitat que les obres educatives pendents començaran el pròxim any

L’alcalde obté el compromís de la Generalitat que les obres educatives pendents començaran el pròxim any

 

Carlos González informa que el secretari autonòmic ha “reafirmat” que les actuacions pendents -cas de la construcció de l’IES 11 i de l’ampliació de la Baia i la Pau- es posaran en marxa el 2018

 

L’alcalde, Carlos González, ha anunciat que el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, ha “reafirmat” hui el compromís de la Generalitat amb el començament de les construccions educatives pendents en el municipi.

González, que s’ha desplaçat a València juntament amb la regidora d’Educació, Patrícia Macià, per a recaptar informació sobre el calendari d’actuacions, ha indicat que “he de traslladar amb satisfacció que el secretari autonòmic ha reafirmat el seu compromís amb el començament de les actuacions pendents. Així, en el pròxim any 2018, es licitaran, adjudicaran i començaran les obres de totes les construccions educatives que necessita la nostra ciutat, i serà prioritària la construcció de l’Institut 11, així com les ampliacions de la Baia i el col·legi de la Pau a Torrellano”.

Un altre dels assumptes abordats a València ha sigut la reparació de la façana de l’institut de Torrellano. En aquest sentit, els responsables municipals han sol·licitat una còpia de l’estudi de patologia de la façana de tot l’institut -que ja s’ha finalitzat- per a tancar les reunions pertinents amb l’empresa, i veure qui executa les actuacions.

Quant als aularis d’infantil dels Garrofers i la Gàl·lia, és molt possible que les obres comencen en el primer semestre de 2018.

Compartir: