L’exposició Immaterial és prorrogada fins al 24 de setembre

L’exposició Immaterial és prorrogada fins al 24 de setembre

 

La mostra de fotografies sobre les tradicions d’Espanya, que ha rebut la visita de 5.472 persones des de la seua obertura, romandrà una setmana més en el MAHE gràcies a l’èxit recollit

 

L’exposició “Immaterial, Patrimoni i Memòria Col·lectiva”, que es va presentar en la Sala d’Exposicions Permanents del Museu Arqueològic i d’Història d’Elx (MAHE) el 17 de maig, ha sigut prorrogada fins al 24 de setembre a causa de l’èxit que està tenint a la ciutat.

L’Institut del Patrimoni Cultural d’Espanya, depenent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, ha permet que la mostra, que estava oberta al públic fins al 17 de setembre, estiga disponible per a la seua visita una setmana més. Entre els motius que han portat a prendre aquesta decisió està principalment la gran expectació generada per aquesta, ja que fins al dia de hui l’han visitada 5.472 persones. Immaterial s’ha posicionat ja com la més visitada en el MAHE dels dos últims anys i la segona dels últims sis.

L’exposició, que va ser inaugurada el 2014, està formada per un conjunt de 93 fotografies en les quals es mostra la vida quotidiana, els usos, les tradicions i els costums dels pobles d’Espanya des de finals del segle XIX fins a principis del segle XX. El disseny expositiu que s’ha mostrat en el MAHE és diferent a altres ocasions, ja que a aquestes fotografies es van afegir elements clàssics del patrimoni immaterial il·licità.