Una “Silent Disco” per a fomentar l’oci sense soroll

Una “Silent Disco” per a fomentar l’oci sense soroll

 

Elx va celebrar una Silent Disco en les Eres de Santa Llúcia per a fomentar l’oci sense soroll. Esther Díez, regidora de Mobilitat, va ser una de les participants en aquesta activitat que va acaparar l’atenció de multitud d’il·licitans que van passar per la zona.

 

En aquesta festa silenciosa els usuaris portaven uns auriculars que els els donaven en la barra, i amb els quals podien escoltar la música que el dj posava. En total hi havia tres dials musicals que es podien canviar de forma fàcil mitjançant de l’auricular.

Els vianants que passaven per la zona miraven estranyats en veure les persones ballar sense, aparentment, haver-hi música.

Aquesta festa es realitza des de l’any 2015, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat.

Compartir: