Obert el termini d’al•legacions per a inscrits en les Comissions del Consell de Cultura d’Elx

Obert el termini d’al•legacions per a inscrits en les Comissions del Consell de Cultura d’Elx

Una vegada complit el termini de vint dies naturals per a inscriure’s en les Comissions Permanents, a partir de dilluns, 23 d’octubre, a les 13.00h, comença el termini de deu dies que marca el Reglament per a presentar al·legacions al llistat provisional de persones inscrites en les diferents Comissions Permanents del Consell.

Les esmentades al·legacions podran fer-se a través de l’OMAC, adreçades a la Regidoria de Cultura, correu electrònic a cultura@elx.es, o personant-se directament en les oficines de la Regidoria, C/ Sants Metges, 3.

Més info: http://www.elche.es/cultura/consell-de-cultura-delx

 

Compartir: