El 13 de novembre s’obri el termini de votació dels Pressupostos Participatius

El 13 de novembre s’obri el termini de votació dels Pressupostos Participatius

El regidor de Participació, Felip Sànchez, informa que s’han presentat un total de 171 propostes viables

El regidor de Participació Ciutadana, Felip Sànchez, ha informat que del 13 de novembre al 10 de desembre la ciutadania podrà decidir a què es destinarà el milió d’euros dels Pressupostos Participatius.

Tal com ha explicat Sànchez, després d’haver dut a terme l’avaluació de les propostes, s’ha determinat que n’hi ha 171 viables. “Es dóna la circumstància que hi ha hagut bastants proponents amb la mateixa proposta, 701 persones tenen un suggeriment que passa a la fase de votacions”, ha indicat l’edil que ha afegit que la quantitat econòmica de totes les propostes presentades ascendeix a 2,3 milions d’euros. Per al Pressupost Participatiu, l’Ajuntament destina un milió d’euros, és per això que ara serà la votació dels veïns i veïnes la que determine quines actuacions es duen a terme.

Del milió d’euros, 100.000 es destinen a cada zona rural i 150.000 euros a cada zona urbana.

Quant a la temàtica de les propostes presentades, 40 d’elles van referides a actuacions en col·legis i escoles infantils; 7 a Bici Elx, Carrils Bici i Aparcaments per a Bicicletes; 27 a Centres Cívics, Socials i Juvenils; 35 a WiFi i Estacions de Recàrrega de Telèfons Mòbils; 7 a Millores en Parcs Infantils; 13 a Reparació de Carrers i Camins; 13 a Adequació com a carrer de vianants i Adequació de Voreres; 7 a Parades d’Autobús, Marquesines i Panells Informatius en Parades; 2 a Parcs per a Gossos; 8 a Trànsit i Senyalització; 5 a Millores en Parcs i Zones Verdes i 3 a Mobiliari Urbà.

Tal com ha explicat el regidor, les votacions es poden efectuar en línia i de forma presencial en les oficines d’atenció al ciutadà.

 

Dades propostes objecte de votació

Aplicació de votació

Compartir: