L’Ajuntament inverteix 40.000 euros en nous jocs infantils per a la plaça 1r de Maig

L’Ajuntament inverteix 40.000 euros en nous jocs infantils per a la plaça 1r de Maig

El regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, ha visitat la plaça 1r de Maig, on s’han començat a col·locar nous jocs infantils

El regidor ha anunciat que “es tracta d’una inversió de més de 40.000 euros amb la qual substituirem els jocs infantils que hi havia en aquesta plaça i que estaven mal estat. Reconvertirem aquesta zona de jocs que és molt popular i la millorarem amb jocs nous fets amb materials de primera qualitat”.

Antonio García ha afegit que “volem atendre tota aquesta demanda de xiquets d’aquesta zona i fer valdre els espais verds de Carrús. Des de l’Ajuntament volem reivindicar aquests espais públics que són una peça fonamental per al municipi”.

El regidor ha explicat que el sòl serà de paviment continu, més durador que l’habitual de cautxú i que s’espera que els nous jocs estiguen col·locats en les pròximes setmanes. D’altra banda i coincidint amb aquesta actuació es procedirà a la millora de l’arbrat en la zona.

“Aquest és el primer pas de molts que farem per a condicionar nous espais per tot el municipi”, ha conclòs el regidor.

 

Compartir: