L’Ajuntament realitza la major inversió en sis anys per a millorar la senyalització horitzontal en barris i pedanies

L’Ajuntament realitza la major inversió en sis anys per a millorar la senyalització horitzontal en barris i pedanies

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, anuncia que es destinaran en el que resta d’any 330.000 euros amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la imatge del municipi

El regidor de Manteniment, Héctor Díez, ha anunciat que l’Ajuntament destinarà en el que resta d’any 330.000 euros a la millora de la senyalització horitzontal en barris i pedanies d’Elx.

Tal com ha explicat: “es tracta de la major inversió realitzada en els últims anys en la millora de la senyalització, una actuació fonamental que permetrà incrementar la seguretat viària i, alhora, millorar la imatge del municipi. Aquests 330.000 euros suposen un increment del 94% respecte a la inversió realitzada pel PP en el seu últim any de mandat”.

El regidor ha explicat que a aquests 330.000 euros es destinaran altres 330.000 euros per al 2018. Els treballs previstos per a enguany començaran la setmana vinent i es perllongaran fins al 31 de desembre.

“El manteniment de la senyalització horitzontal és fonamental per a garantir una millor seguretat viària, però alhora és necessària per a millorar l’aspecte dels barris i pedanies”, ha indicat Héctor Díez, que ha afegit que “a més de pintar passos de zebra, stop… s’ha procedit a canviar el sentit d’alguns carrers a petició dels veïns i dels pedanis. Aquestes actuacions han sigut consensuades”.

Quant a les zones en les quals s’actuarà, Héctor Díez ha indicat que en el casc urbà es repintarà completament els barris de Carrús, el Pla, la zona oest del Polígon de Carrús i el barri dels Palmerars.

Al mateix temps, el contracte permetrà revisar la pintura en el barri d’Altabix, en el de Sant Antoni i en la zona de Ciutat Jardí i també actuacions puntuals de millora de la seguretat viària modificant determinats senyals i el sentit d’alguns carrers. “Pràcticament, arribarem a tots els punts del municipi”, ha conclòs Díez.

Compartir: